Online schrijftraining voor ondernemers

Boek cursist verschenen!

boek Succes met je assessment van cursist schrijftraining is verschenen

KAKELVERS VAN DE PERS….

Afgelopen donderdag slingerde Nicoline Hermans haar boek de wereld in:

Succes met je assessment (uitgeverij Haystack)!

Een goede voorbereiding is onmisbaar voor een succesvol assessment. In dit boek lees je alles wat je moet weten om zelfverzekerd en ontspannen te laten zien wie je bent en wat je kunt.

Een jaar of vier geleden dronken Nicoline en ik koffie hier in Amersfoort en bespraken we haar boekidee. Twee jaar later meldde ze zich aan voor onze online schrijftraining en vanaf dat moment heb ik met bewondering gekeken hoe ze de stappen zette die nodig waren om tot een goed boek te komen.

Ze maakte gebruik van de vragenuurtjes, schoof trouw aan bij de samenschrijfuurtjes, boekte een extra feedbacksessie, trok zich af en toe terug in een hutje op de hei, schreef haar pitch en tekende haar boekcontract bij uitgeverij Haystack.

Het is jammer dat ze niet is gespecialiseerd in allerlei andere onderwerpen, zei haar trotse uitgever op de presentatie, want van zo’n auteur wil ik er wel honderd.

Wij zijn natuurlijk supertrots op weer een cursist met een boek in handen! Zeer inspirerend om te zien hoe jij het schrijven hebt aangepakt, Nicoline, en wees maar trots op je goedgeschreven en waardevolle boek.


Ook aan de slag met je boek? 
De Kickstart je boek Toolkit staat voor je klaar, met daarin onder andere die vragenlijst voor je boekvoorstel. Nu voor maar €27,30. Daarmee geef je je boek een flinke zet in de goede richting!

Wekelijks een schrijfpeptalk in je mailbox?

Schrijf je in!

Misschien vind je dit ook leuk?

lazer niet in deze vijf valkuilen bij het schrijven van je businessboek!

In dit ebook ontdek je wat je kan doen om het (weer) te laten stromen en eindelijk dat boek te schrijven. Vraag ‘m gratis aan.

Zet de eerste stap naar je eigen boek

Aan de slag met je boekidee? Dan heb je een goede planning nodig. Vraag ‘m gratis aan