Online schrijftraining voor ondernemers

Gas erop!

kickstart je boek

‘Niet te lief zijn voor jezelf, bam bam bam, gas erop!’ riep de trainer naar de meiden op het voetbalveld waar ik (Jet) langs fietste. 

Geen idee of het terecht was. Misschien hadden die meiden al drie zwetende kwartieren lang vol het gas erop. Misschien was het wel een hork van een kerel. Maar wie weet was dit wel precies wat ze nodig hadden om eruit te halen wat er in hen zat.  

Als je altijd alleen maar lief bent voor jezelf, komt er weinig uit je handen. Geen boek, in elk geval. Geen goed boek. Want dat vraagt soms – vaak – van je dat je doorzet wanneer je eigenlijk je laptop dicht wil klappen en op slippers richting terras wil slenteren. Het vraagt schrijfdiscipline. Het vraagt meer dan je denkt te kunnen geven. Gas erop. Bam bam bam.   

Zelf merken we dat ook bij de online schrijftraining die we hebben gemaakt. De afgelopen maanden namen we elke twee weken een module op, met onze eerste club vroege deelnemers er live online bij. Zonder dat ze het wisten, vuurden zij ons aan om het allerbeste uit onszelf te trekken, elke module opnieuw.

Dat vraagt veel maar levert nog veel meer op. Met het schrijven van je boek is het niet anders. Er plezier in houden is van groot belang maar af en toe moet je de trainer in jezelf los laten gaan: bam bam bam, gas erop. Voor je het weet, heb je dan mooie meters gemaakt met schrijven – en dan kun je pas echt goed genieten van dat biertje op dat terras. Je meters vieren.

Ook gericht aan de slag met je boek? Met de Kickstart je boek Toolkit geef je je boek een vliegende start!

En heb je ons gratis ebook Vijf vette valkuilen bij het schrijven van je businessboek al?

Wekelijks een schrijfpeptalk in je mailbox?

Schrijf je in!

Misschien vind je dit ook leuk?

lazer niet in deze vijf valkuilen bij het schrijven van je businessboek!

In dit ebook ontdek je wat je kan doen om het (weer) te laten stromen en eindelijk dat boek te schrijven. Vraag ‘m gratis aan.

Zet de eerste stap naar je eigen boek

Aan de slag met je boekidee? Dan heb je een goede planning nodig. Vraag ‘m gratis aan