Online schrijftraining voor ondernemers

Schrijven is transformeren

boek schrijven autoriteit

‘Als je een boek schrijft en uitgeeft, dan moet je compleet uit je comfortzone op een thema dat jou aan het hart gaat. En díe combinatie zorgt ervoor dat je alle triggers die je in je leven kan tegenkomen, gaat tegenkomen.’ 

Ze zei het vrolijk, uitgever Stella de Jager van S2uitgevers, afgelopen juni op ons vragenuur. Ze had het onder andere over de transformatie die je als schrijver doormaakt als je een boek schrijft waarin je nieuwe kennis schept. Een roer-in-de-pot-boek, zoals zij het noemt.

Al 25 jaar ziet zij de achterkant van het tapijt en kent dus het kwetsbare van het schrijven. Hoe dapper je moet zijn. Hoe je je moet leren verhouden tot het chaotische proces. Maar ook: wat dat oplevert. Want als je dat goed doet, dan ga je door al die pieken en dalen heen en groei je als mens.

Groei boven comfort is de kreet van een van ‘mijn’ schrijvers, Sander Aarts 🙂 Dat geldt ook voor het schrijven van een boek. Van een goed boek, in elk geval. 

Die verrijking, dat hoor ik van bijna iedereen die ik begeleid. En je duikt zo diep in je onderwerp dat je jezelf ook inhoudelijk/zakelijk op een andere tree zet.  

In de woorden van Stella: ‘Als je het hele gebeuren van schrijven en uitgeven eerlijk aangaat, en met bezieling je geesteskind in de wereld zet, dan verander je van expert in autoriteit op je vakgebied.’ 

Wil jij dat ook? Met het kickstart-traject van de online schrijftraining zet je vandaag nog de eerste stap. 

Bovendien mag je dan graties aanschuiven bij dit soort vragenuurtjes, en kan je er een hele hoop terugkijken met andere begeesterde gasten uit het boekenvak. Alleen al dit uur met Stella is goud waard.

>> Ja, hup, ik wil van start <<

Dan zie je ook het volledige uurtje met Stella dat veel uitroeptekens kreeg in de chat:

‘Ontzettend bedankt! Het was heel informatief en helder. Echt top!’
‘Heel erg bedankt. Was heel leerzaam en inspirerend!’
‘Dankjewel, zeer waardevol!’ 
‘Stella en Jet, ontzettend bedankt, wat een goede tips! Schrijvers, dank voor jullie goede vragen!’
‘Lekker duidelijk, I love it.’
‘Heel veel dank, beiden, het was enorm interessant!’
‘Super bedankt, dames!!!!’

Kom bij de club, schrijf eindelijk dat boek en zet ook wat uitroeptekens bij ons in de chat. Je bent van harte welkom. Op deze pagina meld je je aan: kickstartjeboek.nl


Geen trek in een training maar wel wat handvatten nodig? In onze toolkit vind je niet alleen een uitgebreid format voor je inleiding, maar ook voor je flaptekst. Superbelangrijke teksten! Plus een jaarplanning van idee tot boek en een vragenlijst om je boekconcept scherp te krijgen. Bespaar jezelf een hoop tijd en frrrrustratie, nu voor €39. Lees meer over de toolkit.

Wekelijks een schrijfpeptalk in je mailbox?

Schrijf je in!

Misschien vind je dit ook leuk?

lazer niet in deze vijf valkuilen bij het schrijven van je businessboek!

In dit ebook ontdek je wat je kan doen om het (weer) te laten stromen en eindelijk dat boek te schrijven. Vraag ‘m gratis aan.

Zet de eerste stap naar je eigen boek

Aan de slag met je boekidee? Dan heb je een goede planning nodig. Vraag ‘m gratis aan