Online schrijftraining voor ondernemers

Online schrijftraining voor ondernemers

Valkuil: volledig willen zijn

schrijftip kickstart je boek

Een korte tip:

Vertel niet alles wat je weet, maar alles wat je lezer nodig heeft om je verhaal goed te kunnen volgen. 

In veel manuscripten zien we dat schrijvers, in al hun geestdrift en expertise, álles willen vertellen. Hun inleiding alleen al is twintig pagina’s en te inhoudelijk, en hun hoofdstukken barsten uit hun voegen van de zijpaden. 

We snappen het, echt: zelf struikelen we ook nogal eens in deze valkuil. Volledig willen zijn. Het enthousiasme dat erachter zit, is mooi en oprecht. Je wil je kennis delen, alles, alles! Maar toch, doe het niet, probeer niet volledig te zijn. Als je wil dat je verhaal goed overkomt, ga dan uit van je lezer en niet van jezelf.  


Vanaf 15 maart staat de online schrijftraining Schrijf je beste businessboek klaar voor ondernemers die hun kennis willen delen via een aantrekkelijk boek. We lanceren de training met een feestelijk aanbod. Het aantal VIP-plekken is beperkt omdat Jet op dit moment de enige is die schrijvers persoonlijk begeleidt.

Heb je interesse? Laat het ons weten door hier een bericht achter te laten. Dan houden we (zolang de voorraad strekt) met plezier een plek voor je vrij!

Misschien vind je dit ook leuk?

Zet de eerste stap naar je eigen boek

Aan de slag met je boekidee? Dan heb je een goede planning nodig. Vraag ‘m gratis aan