Online schrijftraining voor ondernemers

Online schrijftraining voor ondernemers

Vers van de pers: boek van deelnemer Cees

boek publiceren

Het boek van een van onze eerste deelnemers is van de pers gerold: Een goed leven.nu van financieel adviseur Cees Bol. Hoera!

In dit boek laat hij zien dat een goed leven voor iedereen iets anders betekent, wat een goed leven je kost en wat het je oplevert. Ook reikt hij veel praktische tips en tools aan waarmee je vandaag al de eerste kleine stap kunt zetten.  

Cees volgde vorig jaar onze basistraining en stelde een duidelijke deadline: op zijn 60e verjaardag wilde hij het boek lanceren. Dat is gelukt. 

Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen? 

  • hij had een haalbare planning: een duidelijke deadline maar ook genoeg tijd voor schrijven, herschrijven, eindredactie, vormgeving, productie, promotie 
  • hij wist schrijfdiscipline op te brengen en het plezier en de vaart erin te houden
  • hij schakelde deskundige hulp in: na de korte basistraining van Kickstart je boek begeleidde een redacteur hem bij het schrijven. De eindredactie, vormgeving, productie en het uitgeven zelf deed hij in samenwerking met creatief bureau Donkigotte

Al met al had hij helder zicht op het traject (niet direct maar gaandeweg) en wist hij goed wat hem te doen stond en waarbij hij hulp kon gebruiken. 

Het ziet er prachtig uit, verzorgd binnenwerk in woord en beeld – en kleur – plus een mooi omslag, hardcover uitvoering mét leeslint! 

Laat het je inspireren, ook jouw boek gaat er komen als je de juiste stappen zet. 

Succes!


Ook met een zakelijk boek bezig? Misschien heb je hier iets aan: ons gratis e-book Vijf vette valkuilen bij het schrijven van je businessboek.

Misschien vind je dit ook leuk?

Zet de eerste stap naar je eigen boek

Aan de slag met je boekidee? Dan heb je een goede planning nodig. Vraag ‘m gratis aan