Online schrijftraining voor ondernemers

Laat dat perfectionisme los

perfectionisme loslaten

Veel mensen die hun eerste boek schrijven, zien op tegen de start. Want hoe begin je in hemelsnaam? Het eerste stuk moet toch perfect zijn? Anders willen mensen niet verder lezen, toch?

Laat dat perfectionisme los en begin met schrijven, gewoon uit de losse pols. Dat mag het beginstuk zijn, maar je kunt ook gewoon midden in je verhaal beginnen met een stuk dat al heel lang in je hoofd zit. Kies in elk geval een (deel)onderwerp waar je zin in hebt.

Grote kans dat je dat stuk (of een deel ervan) later weggooit, maar dat maakt niet uit. Je hebt meters gemaakt, en dat is essentieel. Later kun je alsnog dat perfecte begin schrijven.

In ons e-book Vijf vette valkuilen bij het schrijven van je businessboek staan nog meer tips om om te gaan met dit soort – hele normale – valkuilen.

Wil jij ook gericht met je boek aan de slag? Voor ondernemers die hun verhaal overtuigend op papier willen krijgen, hebben we een online schrijftraining ontwikkeld. Veel succes! 

Wekelijks een schrijfpeptalk in je mailbox?

Schrijf je in!

Misschien vind je dit ook leuk?

lazer niet in deze vijf valkuilen bij het schrijven van je businessboek!

In dit ebook ontdek je wat je kan doen om het (weer) te laten stromen en eindelijk dat boek te schrijven. Vraag ‘m gratis aan.

Zet de eerste stap naar je eigen boek

Aan de slag met je boekidee? Dan heb je een goede planning nodig. Vraag ‘m gratis aan