Online schrijftraining voor ondernemers

Wat levert een boek je op?

wat levert een boek op

‘Wat heeft je boek je opgeleverd?’ vroegen wij aan ondernemers die wij begeleidden.

‘Veel meer dan ik had kunnen denken. Het mooiste: dat ik er allerlei interessante mensen door ontmoet heb. Maar het leert je ook doorzetten, met kritiek omgaan, jezelf durven verkopen. Ik geef er lezingen over en dat vind ik ook leuk om te doen.’

‘Zelfkennis en de ontdekking van een nieuwe skill waar ik enorm veel energie van krijg. Door mijn gedachten op papier te zetten kan ik anderen inspireren. Er zijn meer dan 15.000 exemplaren verkocht en de mooie reacties die ik krijg zijn overweldigend. Voor mijn bedrijf heeft het boek ook voor een spin-off gezorgd. Meer aanvragen voor trainingen en presentaties.’

‘Heel veel media-aandacht en nieuwe contacten.’

‘Veel mensen hebben kennis gemaakt met wat ik doe, dat geeft naamsbekendheid en een beetje geloofwaardigheid. Vaak is een boek of een podcast de eerste kennismaking. Vervolgens willen mensen dan meedoen met een online programma of een live event.’ 

‘Een eervolle shortlistnominatie voor Managementboek van het Jaar. Het levert mij opdrachten op en toffe reacties van mensen die ik niet ken. Bovendien is het een prachtig visitekaartje, een waardevol naslagwerk en iets om trots op te zijn. Ik heb een steen verlegd.’

Heb je ons gratis e-book Vijf vette valkuilen bij het schrijven van je businessboek al? Je ontdekt hoe je veelgemaakte fouten voorkomt en plezier en vaart houdt in het schrijven.

Wil jij ook gericht met je boek aan de slag? Voor ondernemers die hun verhaal overtuigend op papier willen krijgen, hebben we een online schrijftraining ontwikkeld. Veel succes! 

Wekelijks een schrijfpeptalk in je mailbox?

Schrijf je in!

Misschien vind je dit ook leuk?

lazer niet in deze vijf valkuilen bij het schrijven van je businessboek!

In dit ebook ontdek je wat je kan doen om het (weer) te laten stromen en eindelijk dat boek te schrijven. Vraag ‘m gratis aan.

Zet de eerste stap naar je eigen boek

Aan de slag met je boekidee? Dan heb je een goede planning nodig. Vraag ‘m gratis aan