Online schrijftraining voor ondernemers

Pieter tekent boekcontract!

cursist tekent boekcontract

Hoera! ‘Onze’ Pieter tekende eind januari zijn boekcontract bij uitgeverij Van Duuren. Zijn boek Beter is meer wordt dit jaar uitgegeven! 

Pieter volgde het VIP-traject van onze online schrijftraining Schrijf je beste businessboek.

Waar gaat zijn boek over? Pieter en zijn co-auteur hebben ontdekt waarom bepaalde bedrijven van een bepaalde grootte (25-50 FTE) wel doorgroeien en andere niet.

De meeste bedrijven die groter worden sturen niet op productiviteit van de organisatie. Er bestaat een kopgroep van bedrijven die dat juist wel doen. 

Die bedrijven zijn 200% tot 500% productiever en doen maar 1 ding anders: zij hebben een professionele organisatie, waarin zij allemaal op hun eigen authentieke wijze invulling geven aan een set van strategie- en managementpraktijken. 

In dit boek wordt uit de doeken gedaan hoe je, ondanks beperkte tijd en middelen, deze praktijken voor jezelf kan invullen en toepassen. Bedrijven waar Pieter & collega’s dit hebben toegepast, worden 10 tot 20% productiever per jaar.

En dan is het ook nog eens ontzettend sprankelend geschreven. Van harte, Pieter!


Ook gericht aan de slag met je boek? In onze toolkit vind je niet alleen een uitgebreid format voor je inleiding, maar ook voor je flaptekst. Superbelangrijke teksten! Plus een jaarplanning van idee tot boek en een vragenlijst om je boekconcept scherp te krijgen. Bespaar jezelf een hoop tijd en frrrrustratie, nu voor €27,30. Lees meer over de toolkit.

Wekelijks een schrijfpeptalk in je mailbox?

Schrijf je in!

Misschien vind je dit ook leuk?

lazer niet in deze vijf valkuilen bij het schrijven van je businessboek!

In dit ebook ontdek je wat je kan doen om het (weer) te laten stromen en eindelijk dat boek te schrijven. Vraag ‘m gratis aan.

Zet de eerste stap naar je eigen boek

Aan de slag met je boekidee? Dan heb je een goede planning nodig. Vraag ‘m gratis aan